Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü "OKU KEŞFET KAZAN" Yarışma Dereceleri

İlçemizde bulunan (resmi-özel)  İlkokul ile Ortaokulda öğrenim gören öğrenciler için (2., 3., 4., 5., 6. ve 7.sınıf), projede belirlenen takvim çerçevesinde sınavlarla desteklenen "Kitap Okuma Yarışması" na okulumuzdan yoğun katılım sağlanmıştır.

İlkokul kategorisinde 2. sınıflarda İlçe 2. si okulumuz öğrencilerinden Süeda DEMİR, 3. sınıflarda İlçe 1. si Elif Gökçe MEYDANAL, İlçe 2. si Hümeyra Nur ÖZKAN, 4. Sınıflar İlçe 1. si Kadir Tuna KARAYAZI, İlçe 2. si Fatımatüz Zehra AKÇAY olmuştur. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diler katılım sağlayan tüm öğrencileri tebrik ederiz.

Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 18.04.2024 08:31 - Görüntülenme: 32