ANKARA / ÇUBUK - Şehit Emre Tunca İlkokulu

CUMHURİYET MAH. KAYNAK SK. NO 2 ÇUBUK / ANKARA
ÖĞRENEN BİREYLER YETİŞTİREN VE ÇEVRESİNİ DE DEĞİŞTİREN MODEL OKUL OLMAK
Misyon
BİZ OKULDA KENDİNİ GÜVENDE HİSSEDEN OKULA SEVEREK İSTEYEREK GELEN DAVRANIŞ VE İSTEKLERİNİ ÇEKİNMEDEN AÇIĞA VURABİLEN ÖZGÜVENLİ ÇOCUKLAR YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ.
Başarılar
2023 4. Dünya Tekvando Şampiyonası Alpagut Kategorisi 1. lik. 2023 4. Dünya Tekvando Şampiyonası Caymaz Kategorisi 1. lik. 2023 23.Balkan Tekvando Şampiyonası 1. lik
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
08.45-14.25
Doğalgaz (Kaloriferli)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Çubuk Ankara arasında ulaşım özel halk otobüsleri ve EGO otobüsleri ile yapılmaktadır.Özel halk otobüsleri her üç dakikada Gençlik Parkı yanından, EGO otobüsleri (487) ise 20 dakikada bir Sıhhiyeden hareket etmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İlçe merkezinin güneyinde, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesinin batısında ve ilçe merkezine 1,5 km mesafede konumlanmıştır.
İlçe Merkezine 1,5 km, il merkezine 40 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda satranç, akıl ve zeka oyunları, resim vb. yarışmalar düzenlenmekte ve ilçe il müsabakalarına katılım sağlanmaktadır. Ayrıca öğrencilerimiz okçuluk, judo, futbol kurslarına devam etmektedir. Öğrencilerimizin Dünya Şampiyonluğu başta olmak üzere ulusal ve uluslararası dereceleri bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz Ulusal ve Uluslararası fuarları takip ederek, Teknofest gibi yarışmalara da katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda 20.12.2017 tarihinden beri e Twinning projeleri yürütülmektedir. Okulumuz e Twinning Okul Etiketine sahiptir. Aynı zamanda Stem School faaliyetleri de yürütülmektedir. Ayrıca okulumuzda yerel projeler yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuzda AB projelerine düzenli olarak başvuruda bulunulmaktadır.2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü AB Projeleri Konsorsiyumuna dahil olmaya hak kazanılmıştır.