Nis

Okul Randevu Sistemi ile sınıf öğretmenlerimizden uygun zamanlarda randevu alarak görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için okul web sitemizdeki okuldan randevu al sekmesinden e Devlet Platformu aracılığyla randevu alabilirsiniz.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci ön değerlendirme uygulamaları 10 Şubat 2024 tarihinde başlayacaktır. Aday gösterilen öğrenciler için Giriş Belgelerini velilerimiz okuldan alabilirler.

Okulumuz Stratejik Planı hazırlanmıştır.

2023 2024 VELİ GÖRÜŞME ÇİZELGESİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Nis

Deprem bölgesinden nakil gelen öğrencilerimiz için BİLSEM ön değerlendirme uygulama takvimi yayınlanmıştır.

Haz

BİLSEM Bireysel Değerlendirme için hak kazanan öğrencilerimizin giriş belgelerini okulumuzdan alabilirsiniz.