Şbt

Okulumuz 2/H sınıfı öğrencisi Eymen Aydos ,Wushu-Budaio Kaide Müsabakalarında Alt Minik Erkek kategorisinde 1. olmuştur , tebrik ediyoruz Yine okulumuz 3/G sınıfından Tarık Musab KAYMAZ Dede Korkut Hikaye yarışmasında okulumuzda 1. olmuştur .Tebrik ediyoruz

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından velilerimize yönelik yürütülen “Kitap ,Kahve,Keşif “ projesi ve öğrencilerimize yönelik yürütülen Psiko Destek programı sona erdi.Sertifika dağıtım programı gerçekleştirildi .Sertifika için okulumuza teşrif eden İlçe Milli Eğitim müdürümüz Alican KILIÇ’a,şube müdürlerimiz Ali  BODUR,Ercan DOĞAN ,Savaş UZUN ‘a teşekkür ediyoruz .İlçe Milli Eğitim müdürümüz ;Bu anlamlı proje için okul idaremize ,öğretmenlerimize ve destekler için velilerimize ,öğrencilerimize teşekkür etti.

Şbt

Okulumuzun Erasmus projesi kabul edilmiştir.Proje yazımında görev alan Esma BEZCİ ve Sümeyye ÖZDAMAR öğretmenlerimize teşekkür ederiz Okulumuz adına hayırlı olmasını diliyoruz .Çubuk’ta projesi onaylanan tek okul olmanın gururunu yaşıyoruz.

Şbt

Okulumuzda yürütülen Okulum Sekiz Köşe projesi kapsamında çalışmalarımız devam etmektedir Akıl Zeka ️ Oyunları köşesi,Milli Mücadele kahramanlarımızla ilgili çizimlerimiz öğrencilerimizin ilgisini çekmektedir.Teneffüs aralarında güzel vakit geçirmelerini hedefliyoruz .Her katta oyun oynayabilecekler köşeler hazırlıyoruz.Destek olan öğretmenlerimize ,boyamalarda bizle boyayan minik öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 2.kez etwinning okul etiketi kazandı. Okulumuzda yürütülen etwinning projelerinin bir ödülü olarak Avrupa Komisyonunun etwinning programı tarafından okulumuz 2.kez etwinning okul etiketi alarak 2023/2024 yılında da öncü okullar arasında yer almıştır.Etiket alma sürecinde desteklerini sunan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz .

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi şubat ayında zengin ve eğlenceli içeriğiyle tüm sınıflarımızda uygulandı. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Proje okul komisyonu bir araya gelerek eylem planında yer alan Dede Korkut Okumaları adı altındaki çalışmalar incelendi.

Şbt

05/02/2024 tarihinde okulumuz çok amaçlı salonunda tüm öğretmenlerimizin katılımıyla 2.Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısı gerçekleştirildi .Gündem maddeleri doğrultusunda değerlendirmeler ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi .Başarı dilekleri ve güzel temennilerle toplantı bitirildi .

Ock

Çedes Proketi kapsamında okulumuzda düzenlenen resim yarışması sonuçlandı.Dereceye giren öğrencilere okul müdürümüz tarafından hediyeleri takdim edildi.Tebrik ediyoruz.

Ock

Şehit Emre Tunca İlkokulu olarak proje kapsamında aralık ayı etkinliklerini tamamladık.

1.      “Bilen Oturur” etkinliği ( Eş anlamlı kelimeler oyunu)

2.      Sözlük oluşturma çalışmaları

3.      Çocuk Şiirleri Antolojsi’nden şiir seçilmesi ve sınıflarda okunması

4.       Şiirdeki bilmediğimiz kelimelerden en iyi cümle/afişlerin oluşturulması

5.        Afişlerin panolarda sergilenmesi

6.       Anahtar kelimelerle hikaye anlatma/yazma çalışmaları

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” okulumuzda başlamıştır.

Projenin amacı, öğrencilerimizin kelime hazinesini zenginleştirmek, kitap okuma sevgisi aşılamak, öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle tanışmasını sağlamak, öğrencilerin yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini geliştirmeye çalışmaktır.

Bu doğrultuda öncelikle velilerimize ve öğrencilerimize bilgilendirme toplantıları düzenledik.

DİLİMİZİ ZENGİNLEŞTİRELİM PROJESİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri projesinde Şehit Emre Tunca İlkokulu olarak bizde varız. Bu proje ile dilimizi etkin ve doğru kullanmayı, geliştirmeyi, çocuklarımızın sözcük dağarcığını zenginleştirmeyi amaçlıyoruz.

Ara

Geleceğin teminatı olan çocuklarımız ile ,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında 2023 /2024 Eğitim Öüretim Yılı 1.Döneminde 15 Temmuz Çocul Gazetesi Özel sayısı hazırlandı.Vatan sevgisi,milli birlik ve beraberlik duygusu ,günün anlam ve önemi hakkında farkındalık oluşturmak için editörlüğünü Berrin Bulut 'un yaptığı ,öğrencilerin çalışmalarının yer aldığı gazetemiz yayında.Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Gazeteyi okumak için tıklayınız .

Ara

Okulumuz 4. Sınıf öğrencilerine 3-B sınıfı öğrencileri tarafından Geleceğin Meslekleri (Kimyagerlik, Yazılım mühendisliği, Astro biyoloji, Robotik mühendisliği, Yapay Zeka mühendisliği, Diyetisyenlik, Arkeolog, Nanoteknoloji mühendisliği, Sentetik Biyoloji, Biyomertrik yüz okuma sistemi uzmanlığı) konusunda Meslek Tanıtımı yapılmıştır. 3-B sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmenileri Nalan Kızıltepe'ye teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 3/B sınıf öğretmeni Nalan KIZILTEPE tarafından 2023 Kasım ayında ,okulumuz öğretmenlerine Web2.0 Araçları eğitimi verildi .Okulumuz bilgisayar sınıfıbeş ve akıllı tahtadan web2.0araçlarının kullanımıbu deneyimlenen öğretmenlerimiz yaptıkları çalışmaları padlette topladılar.

https://padlet.com/kiziltepenalan/web2-4hviag7vktxus4x8 linke tıklayarak padlete ve yapılan çalışmalara ulaşabilirsiniz.