Ara

Okulumuz 3.Sınıf zümre öğretmenleri tarafından 12/12/2023 tarihinde Yerli Malı Sergisi açıldı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize tesekkur ediyoruz .

Ara

Okulumuzda  yürütülen  Çedes projesi kapsamında bu ayın konusu olan merhamet ve yardımlaşma konusu ile ilgili farkındalık kazandırmak için resim yarışması düzenlenmiştir .

Ara

Okulumuz 3/H sınıfı öğrencisi Buglem Öztürk Düzce'de düzenlenen iller arası okul sporları Tekvando branşında Türkiye şampiyonu olmuştur.Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz 3/H sınıfı öğrencisi Buğlem ÖZTÜRK ;Bursa'da düzenlenen 2023 Tekvando Turnuvalarında Alpagut spor  branşında

Ayça kategorisinde Dünya sampiyonu

Caymaz kategorisinde Dünya sampiyonu oldu.

2023 Kasım ayında 23. Balkan Taekwondo şampiyonasında ülkemizi temsil eden 3/H sınıfından Buglem Öztürk 1. olarak kürsüde bayrağımızın dalgalanmasıni sağlamıştır. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuzda Canva eğitimi düzenlendi.1/12/2023 tarihinde okulumuzda Merve CEVİZ tarafından, öğretmenlerimize yönelik, Canva  eğitimi düzenlendi.

Ara

1.12.2023 tarihinde veli ziyaretleri kapsamında 3/H Sınıfı öğrencisi Eslem Nur ANBARCI'nın ailesine misafir olduk.Sayın ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Alican KILIÇ'ın katılımıyla okul müdürümüz ve öğretmenlerimizle okulumuz velilerinden 15 Temmuz gazisi Erdal ANBARCI'YI ziyaret ettik.Demokrasi ve vatan uğruna göğsünü siper ederek gazilik ünvanına erişen gazimize ailesi ile birlikte sağlıklı bir ömür geçlirmesi temennisinde bulunuldu.

Ara

Okulumuzda 15 Temmuz Resim Sergisi açıldı.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında resim sergisi açıldı.04/12/2023 tarihinde okul müdürümüz Mehmet Ali ATLI,müdür yardımcılarımız Serkan DEMİR,Aydın ÖZDEMİR,Büşra KOCAve sergimizin hazırlığında emeği geçen öğretmenimiz Figen DEMİREL sergi açılışını gerçekleştirdi.Öğrenciler gün boyunca ilgiyle gezdiler.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Bu uygulama ile,akademisyenlerin okula:

• Rehberlik,
  • Koçluk,
  • İşbirlikçi öğretim çalışmaları,
  • Eylem araştırmaları,
  • Mesleki gelişim,
  • Ortak planlama,
  • Öğrenci öğrenmesinin desteklenmesi ve geliştirilmesi,
  • Okul plan ve politikalarının belirlenmesinde yer alınması (kurul ve zümre toplantılarına katılım sağlama gibi)
  • Öğretmenlerin mesleki gelişimine katkı sunulması,
  • Üniversitelerin tekno-kent, müze, laboratuvar gibi etkinlik alanlarının öğrencilere tanıtılması ve açılması için rehberlik yapılması,
  • Velilere yönelik çalışmalarda yer alması gibi konularda destek sağlaması hedeflenmektedir.

Okulun akademisyenlere:

• Bilimsel araştırma imkânı tanıması,
  • Öğretmen deneyimi desteği sunması, amaçlanmaktadır.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Görevli öğretmen ve öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmenleri Esma Mert ve Ayten Ülger tarafından ilkyardim konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla, katlarda yer alan acil durum kitlerinin kullanımına ilişkin okulumuz öğretmenlerine farkındalık eğitimi verildi.

Kas

ÇEDES  (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında okul proje temsilcisi Züleyha YAŞAR EROL rehberliğinde  EDEP-SAYGI-NEZAKET değerimize yönelik faaliyetimizi gerçekleştirdik. "LÜTFEN" demenin, nazik olmanın önemini anlatan hikayemizi, DEĞERLER KULÜBÜ" öğrencilerimiz sınıflarında (2.3.4. sınıflar) arkadaşları ile paylaştılar.

Kas

Okulumuz 2. sınıf öğrencilerine okulumuz rehber öğretmeni Züleyha YAŞAR EROL tarafından Akran Zorbalığı ve Arkadaşlık İlişkileri konularında rehberlik etkinliği yapılmıştır. Tavşan ve Porsuk hikayesiyle iyi arkadaş edinmenin ve iyi arkadaş olmanın önemini fark eden çocuklarımız, ne tür davranışların arkadaşlık ilişkilerini güçlendirdiği, hangilerinin zayıflattığı konusunda da farkındalık kazandılar.

Kas

Okulumuz 3-E,F,G,H sınıfı öğrencilerine okulumuz rehber öğretmeni Nagihan ARIKAN tarafından Akran Zorbalığı ve Duygu Farkındalığı konularında rehberlik etkinliği yapılmıştır. Öğrencilerimizin akran zorbalığı nedir, zorbalıkla nasıl baş ederiz, zorbalığa uğrayan birey nasıl hisseder ve iyi bir arkadaş nasıl olmalıdır konularında farkındalık kazanmaları amaçlanmıştır. Öğrenciler etkinlik onunda arkadaşlarıyla yaşadıkları güzel anılarını resmederek, arkadaşlıkları ile ilgili olumlu duygularını ifade etmişlerdir.

Kas

Okulumuz 1. sınıf öğrencilerine okulumuz rehber öğretmeni Esma BEZCİ tarafından Akran Zorbalığı ve Arkadaşlık İlişkileri konularında rehberlik etkinliği yapılmıştır. Öğrencilerimizin Akran zorbalığı nedir, zorbalık türleri, akran zorbalığıyla nasıl baş ederiz, zorbalığa uğradığımızda nasıl hissederiz konularında farkındalık kazanmaları sağlanmıştır. Öğrencilerin oluşturduğu arkadaşlık yapbozuyla arkadaşlık ilişkilerinin vurgulanması amaçlanmıştır.